Parkinson - fysisk healing online

Denne healing er for dig der har parkinson og ønsker at styrke din hjernes funktioner med healing.

Når du køber adgang i webshoppen her, modtager du straks et link til video og lydfil af healingen.

Du kan modtage healingen ved at streame videoen, og du kan downloade lydfilen.

Healingen varer 40 minutter og det anbefales at lytte eller se den hver dag de første 2-3 uger og derefter 2-3 gange om ugen, hvorefter effekt af den energetiske formidling kan forventes efter 2-3 måneder.

Pris kr. 250.- for ubegrænset adgang til video og lydfil for én person.

Køb adgang i webshoppen her

Fysisk healing er en metode til at aktivere vævs energetisk udstråling. Formidlingen er energetisk og stimulerer frekvensen og balancen i kroppens udstråling. I denne healing arbejder jeg specifikt med de dele af hjernen der påvirkes, når du har Parkinson.
Den energetiske formidling stimulerer vævets energetiske udstråling i hjernestammen, basal ganglierne, substantia nigra og området generelt og derigennem produktionen af dopamin.

Det er gennem vævets energetiske udstråling, den æteriske del af dit energisystem det fysiske væv får et mere befordrende miljø for fysisk balance. Healingen skaber en energetisk balance - din krop skal derefter, igennem en udveksling med denne balance, skabe en bedre fysisk balance - dette er selvhealing. 

Om metoden:  

Gennem mit mangeårige arbejde som fysisk behandler, er jeg trænet i at holde et stærkt healingsfelt.

Det er disse kompetencer der, kombineret med mit arbejde som kanal for bl.a. Kryon og Metatron, skaber en mulighed for at kroppen og sindet kan slippe gamle og uhensigtsmæssige blokeringer og og derigennem åbne for en større balance.

Healingen er kanaliseret primært fra bevidstheden Kryon og det interplanetariske bevidsthedsfelt, hvorfra jeg formidler fysisk healing.

Prøv en healingstransmission på min gratis side her