Operation og narkose - fysisk healing online

Denne healing er for dig der er blevet opereret og/eller har været i narkose.

Du kan bruge healingen som hjælp til heling som 'ny-opereret' , men også som hjælp til at balancere og slippe oplevelser og erindringer om operationer, du har fået igennem livet.

Når du køber adgang i webshoppen her, modtager du straks et link til video og lydfil af healingen.

 

Du kan modtager healingen ved at se videoen, eller lytte til lydfilen som også kan downloades.

Pris kr. 250.- for ubegrænset adgang til video og lydfil til én person.

Køb adgang i webshoppen her

Er du 'ny-operereret' kan det anbefales at høre transmissionen hver dag efter din operation så du får hjælp til at finde din balance fysisk og bevidsthedsmæssigt.

Arbejder du med gamle operationer så mærk efter, hvor ofte du skal høre transmissionen. Hvis du reagerer følelsesmæssigt eller får udrensnings-symptomer så mærk efter om du har brug for en lille pause, eller om du har brug for transmissionen til at komme igennem processen og lande i dig selv.

Når du har hørt den nogle gange kan du gå over til blot at have transmissionen kørende i baggrunden  - måske med lav lyd, når du tager en lur eller er optaget af andre gøremål.

I denne healing arbejdes der blandt andet med:

hvordan din bevidsthed reagerer på narkosen og om du lander balanceret efterfølgende,

med narkosens fysiske påvirkning og selve indgrebet,

kroppens evne til at restituere sig og hele og

fysiske, følelsesmæssige og energetiske chok.

Fysisk healing er en metode til at aktivere vævs energetisk udstråling. Formidlingen er energetisk og stimulerer frekvensen og balancen i kroppens udstråling. 

Det er gennem vævets energetiske udstråling, den æteriske del af dit energisystem det fysiske væv får et mere befordrende miljø for fysisk balance. Healingen skaber en energetisk balance - din krop skal derefter, igennem en udveksling med denne balance, skabe en bedre fysisk balance - dette er selvhealing. 

Der formidles også healing og balancering til den måde din bevidsthed har reageret på narkose på gennem udvidelse, nedlukning eller andre reaktioner. 

Om metoden:  

Gennem mit mangeårige arbejde som fysisk behandler, er jeg trænet i at holde et stærkt healingsfelt.

Det er disse kompetencer der, kombineret med mit arbejde som kanal for bl.a. Kryon og Metatron, skaber en mulighed for at kroppen og sindet kan slippe gamle og uhensigtsmæssige blokeringer og og derigennem åbne for en større balance.

Healingen er kanaliseret primært fra bevidstheden Kryon og det interplanetariske bevidsthedsfelt, hvorfra jeg formidler fysisk healing.

Prøv en healingstransmission på min gratis side her