Muskler, bindevæv – deres mulige reaktioner tilAbstract fractal background for creative design vores organer og den energetiske balance i kroppen.

Metoder til udvidelse af dine kompetencer, hvis du er healer/ fysisk behandler eller som egen-terapi for dig, der ønsker øget fysisk balance.

Muskler og bindevæv holder på vores knogler og led og binder kroppen sammen – der kan være bundet meget identitet i den måde vores muskler og bindevæv arbejder og ofte vrider kroppen skæv. Når kroppen bliver rettet op føles det ofte forkert, da man ofte ikke mærker hvor skævvredet vævet arbejder.

På dette kursus skal vi bl.a. arbejde med:

¤  Metoder til at mærke,  ’opdage’ vrid eller traumer i bindevævet – både ved fysisk sansning med hænderne, men også ved at mærke ind i kroppen med andre af dine sanser.

¤  Hvordan følelser og mentale mønstre / tankemønstre kan mærkes og forløses i muskler og bindevæv gennem energetisk kontakt.

¤  Organ reaktioner på skader og traumer i muskler og bindevæv

¤  Energetisk udstråling fra ’det bløde’ af vores krop i forhold til at arbejde med knogler og led – træning i at skelne mellem forskellige former af kroppens energetiske udstråling og forstå/oversætte betydningen af denne udstråling.

Begrænset deltagerantal.
Kursus-bevis med timetal udstedes.

 

På Sjælland 24-25 februar 2017

Ringsted, fredag den 24 februar 10-17 og lørdag den 25 februar 9-16
Pris: kr. 2150,- INCL. FROKOST begge dage og kaffe/te/isvand
Sted.   Danhostel, Sct. Bendtsgade 18, 4100  Ringsted   http://www.danhostelringsted.dk/  1 km til banegården og mulighed for overnatning

TILMELDING MED ONLINEBOOKING HER

SE MERE OM KURSUS-SERIEN HER

FØLG BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK HER