Meditations-serie på 4 episoder, 30 minutter live webinar afholdt  i april og maj

Serien ligger til fri streaming på min gratis side her

Pleiades_v2_Web

Vi er i disse måneder i en energtisk og bevidsthedsmæssig brydningstid - mange nye bevidstheds-vibrationer strømmer ind i jordens kollektive energi-felt og det påvirker os mennesker.

Disse meditationer er guided af Pleyaderne og Det Galaktiske Råd, formidlet via Metatron som kanaliserer gennem Merethe Bonnesen.

Til dig der deltager, tilbydes en støtte til at kunne integrere og rumme de store forandringer der sker energetisk i de kollektive energi linier , og som påvirker mennesker,  der er i gang med en eller anden form for spirituelt arbejde.

Vi interagere med disse kollektive bevidsthedsvibrationer,  da det er disse frekvenser der er med til at hæve vores individuelle bevidsthed, bringe nye guider ind i vores personlige felt, samt give os mulighed for personlig balance og healing.

Denne lille serie er designed til at støtte dig i april måned, hvor indstrømningen fra de kosmiske bevidsthedslag  bliver  meget intense - der vil  i den ugentlige transmission være energetisk hjælp og healing til din krop, nervesystem og energetiske vibration, så du nemmere kan omsætte og integrere  disse nye og meget intense vibrationer.

Denne meditations-serie er for dig der føler dig tiltrukket til at deltage.   Dette bevidsthedsarbejde er så anderledes,  at det for mange er umuligt at forstå, hvorfor man føler sig tiltrukket til at deltage - så en ubevidst fornemmelse af at  du skal deltage er absolut lige så vigtig og gældende,  som en bevidst

Arbejdet er ikke et du kan forstå og forholde sig til,  gennem din sædvanllige måde at forstå og analysere . Det er et arbejde du kan mærke i dit hjerte, om du skal deltage i.