Maj-juni meditations-serie med balance, vækst og indsigt.

Se den gratis intro meditation og flere praktiske info længere nede på siden.

Udtalelser fra deltagerne: 

En stor tak fra mig  Emnet har fyldt hele ugen - så det var ren magi at lytte til sessionen Jeg blev meget berørt - og det var som om at forskellige tidligere situationer på finurlig måde fandt sin plads og gav indsigt . Jeg svævede helt ind i en vidunderlig "brummen" med enkelte klanglyde - og her til morgen kan jeg stadig mærke denne magiske "brummen" indeni . Hjertelig tak Merethe og Kryon
 
Vi lytter stadig til maj/juni meditationen, også lydløs, når vi går i seng, det giver en anden oplevelse at mærke det i stedet for. Som regel falder vi i søvn, men det giver en god nattesøvn. 

Se intro meditationen her:

Udskrift af intro episode

Vi er Kryon i Menneskehedens Tjeneste i denne, for dette sted, varme, sommerlige og smukke aften.

I er alle sjælevæsner, I er alle energetiske væsner, I er alle energetiske bevidstheder der er inkarneret i en fysisk krop og dermed påvirket af de fysiske betingelser, som er på jeres jord.

Læs videre her: Intro til Maj-Juni meditations-serien..

Vi har arbejdet med følgende i

Intro meditationen: Balance og healing til hjertet og sjælskontakten. 

Episode 1: Dit hjerte som fundament og redskab til udveksling af din iboende visdom og storhed.

Episode 2: Uendelighed og justering af dit energi felt og chakra system så du er balanceret til de nye indstrømninger.

Episode 3: Udtryk - stemmens udtryk og lyd - stemmen som redskab for energi og vibration der er i balance med de energetiske ændringer.

Episode 4:  Tilgivelse - af os selv - og en 'opgradering' af det vi syntes er 'fejl og mangler' - i godt selskab med Metatron og 3 Serafer.

Forandringernes vinde blæser fra universet og ind på vores klode – nogle gange er brisen blid, andre gange er det stærk blæst.

Denne serie vil:

Hjælpe dig til at holde balancen i alle de energetiske forandringer der er i gang.

Støtte og balancere dit energisystem og din bevidsthed, så du kan integrere de nye indstrømninger på den måde, der er bedst for dig.

Opgradere din vibration, så din egen indre proces kan drage nytte af og vokse med disse nye muligheder for udvikling der tilbydes.

Metatron siger om serien:

Vi, Metatron indbyder I, som tiltrækkes af denne serie til et samarbejde med bevidsthed og vækst – med personlig og energetisk udvikling, der vil optimere dit samarbejde med de forandringens vinde, der blæser ind på jorden.

Skiftene kommer uafladeligt, den ene indsigt afløses af den anden, den ene udfordring afløses af den næste, og det kan være meget arbejdsomt at være bevidst menneske i denne tid.

Derfor tilbyder vi denne serie, med Kryon og det Galaktiske samfund som overseer forløbet og sørger for, at der for alle deltagere bliver formidlet netop den støtte til forandring og vækst, som netop du har brugt for, således at du kan være i stadig bevægelse og blive forbundet til den glæde, der er i denne tid.

Det kan synes som tiden kun er arbejdsom, med endeløse processer for du menneske, men der er en ny glæde og kærligheds-vibration tilgængelig,  som kan berige dit liv i helt nye niveauer, forbinder du dig til den.

Dette vil vi stille os til rådighed for, og støtte din proces og udvikling så du kan.

Serien er lagt til rette, så der er støtte til de bevidsthedsforandringer der strømmer til jorden i maj og juni.

Om Metoden:

Seriens indhold er energetiske transmissioner, der kanaliseres gennem Merethe både som ord og som energetisk støtte til dig, der deltager.

Kanaliseringen arbejder ligeledes gennem den galaktiske kommunikations-portal, der er etableret i mit arbejdsfelt.

Portalen er ligeledes etableret i et samarbejde med flere fysiske krystaller, der kan formidle den krystallinske vibration og bevidsthed, der er en stor del af arbejdet.

Det er således højfrekvent formidling, der kanaliseret fra de kosmiske bevidstheder Metatron og Kryon som er mine primære guider - overvåget af det interplanetariske samfund som ligeledes formidler bevidsthedsvibration i transmissionerne.

Praktisk info:

På din købskvittering får du et link til seriens informations-side hvor du finder information om live deltagelse, replay- videoer af  alle  episoderne, samt udskrifter af teksten. 

Bevidsthedsfeltet fra Andromeda er en stor del af denne meditations-serie, og her er en 4 minutters status fra portalen den 1 juni, hvor vi havde episode 2