Jeg har sommerlukket og er tilbage den 25 august – du kan få information her på hjemmesiden om det meste og selvbetjene med onlinebooking!

God sommer.

 

Kontakt og virksomhedsinfo: 

Tidsbestilling med onlinebooking her . – du kan bestille behandlingstider og melde dig til kurser med onlinebooking.

Har du ikke mulighed for at benytte onlinebooking kan du også bestille tid i min telefontid som er mandag til torsdag mellem 08.00 og 08.30. Ring på 5853 4601 (fastnet nummer)

Tidsbestilling er udelukkende med onlinebooking eller i min telefontid – du kan pga. svartider ikke bestille tid på mail.

Kontakt er udelukkende i min telefontid eller på mail, som jeg besvarer på hverdage mellem 8 – 16 fredag dog kun til kl 12. Med onlinebooking og webshoppen kan du ‘selvbetjene’ døgnet rundt.

BEMÆRK: Jeg er ikke tilgængelig på sms eller personlige beskeder på facebook / messenger, men prioriterer at svare dig i min telefontid eller på din mail senest den førstkommende hverdag.

Se mere om webshoppen, og at finde din konto og dit køb/dine lydfiler på informations-siden her

Merethe Bonnesen Behandling og kurser

CVR nr.  2006 4706
Danske Bank 4406-2834758
Mobile pay 87725  (bemærk nyt nummer til mobilepay – som er ikke længere et mobil nummer)

Bemærk: Meditations- og healingsserier og bøger købes og betales i webshoppen HER

5853 4601 er et fastnet nummer, du kan således ikke sende SMS til nummeret – jeg har ikke mobil, SMS og messenger chat  tilknyttet min virksomhed, da alt booking er med onlinebooking eller i min telefontid. 

Kursustilmelding: kan du ikke benytte onlinebooking så send en mail til merethe@merethebonnesen.dk med kursus navn og dato, så melder jeg dig til og sender en bekræftelse.

Venligst bemærk!
Du kan ændre eller slette din aftale med onlinebooking indtil 24 timer før din aftale, og derefter kan du ringe og lægge besked om dit afbud på min telefonsvarer, tak.  Sene afbud, dvs. afbud senere end dagen før kl 17  kan ikke gives på email, kun med onlinebooking eller telefonbesked.
Seneste frist for afbud er dagen før din aftale kl 17. – du kan se mere om mine afbudsregler her

Bemærk,  at den SMS du modtager 24 timer før din aftale med en påmindelse om din aftale,  ikke kan besvares, da det er en automatisk udsendt SMS  fra mit bookingsystem.

Jeg har behandlings-lokale på min hjemmeadresse, så jeg har begrænsede vente-faciliteter. På grund af vandskade har jeg ingen venteværelse og døren til behandlingslokalet er derfor først åbent 5 minutter før din tid, så du bedes vente i din bil hvis du kommer meget før din tid.

Kommer du med bus eller er gående og kommer meget før din tid, så finder vi ud af det når du kommer. Du skal selvfølgelig ikke stå og fryse udenfor !