Kontakt og virksomhedsinfo: 

Tidsbestilling med onlinebooking her . – du kan bestille behandlingstider og melde dig til kurser med onlinebooking.

Har du ikke mulighed for at benytte onlinebooking kan du også bestille tid i min telefontid som er mandag til torsdag mellem 08.00 og 08.30. Ring på 5853 4601 (fastnet nummer)

Tidsbestilling er udelukkende med onlinebooking eller i min telefontid – du kan pga. svartider ikke bestille tid på mail.

Kontakt er udelukkende i min telefontid eller på mail, som jeg besvarer på hverdage mellem 8 – 16 fredag dog kun til kl 12. Med onlinebooking og webshoppen kan du ‘selvbetjene’ døgnet rundt.

BEMÆRK: Jeg er ikke tilgængelig på sms eller personlige beskeder på facebook / messenger, men prioriterer at svare dig i min telefontid eller på din mail senest den førstkommende hverdag.

Se mere om webshoppen, og at finde din konto og dit køb/dine lydfiler på informations-siden her

Merethe Bonnesen Behandling og kurser

CVR nr.  2006 4706

Jyske bank 5066-1597695

Mobile pay 87725

Meditations- og healingsserier og bøger købes og betales i webshoppen HER

5853 4601 er et fastnet nummer, du kan således ikke sende SMS til nummeret – jeg har ikke mobil, SMS og messenger chat  tilknyttet min virksomhed, da alt booking er med onlinebooking eller i min telefontid. 

Kursustilmelding: kan du ikke benytte onlinebooking så send en mail til merethe@merethebonnesen.dk med kursus navn og dato, så melder jeg dig til og sender en bekræftelse.

Afbud: Du kan frit ændre din tid eller melde afbud indtil kl. 16.00 dagen før din aftale.
Ved afbud senere end dagen før kl. 16.00 eller ved udeblivelse betales gebyr på kr. 400,-
På online booking kan du ændre din til indtil 24 timer før aftalen. Derefter kan afbud indtales på min telefonsvarer på 5853 4601 -du kan ikke SMS til mig.
Afbud kan ikke gives på email, kun med onlinebooking eller med telefonbesked – Bemærk at den påmindelse du modtager på din aftale er en automatisk udsendt sms som ikke kan besvares.

Du kan ikke modtage behandling hvis du er syg med feber, virus eller anden smitsom sygdom.
Bliver du akut syg samme dag som din aftale, og ringer du afbud INDEN kl. 08.00 får du en anden tid uden den ekstra beregning.

Jeg har behandlings-lokale på min hjemmeadresse, så jeg har begrænsede vente-faciliteter.