Juni meditations-serie på webinar.ice-flower
En kanaliseret meditations-serie fra Plejaderne, Kryon med Metatron som formidler healing og støtte til dig der deltager.

Hele serien er lagt ud på min gratis side til fri afbenyttelse - se den her

Serien er kanaliseret, dvs. at det er guider og andre bevidsthedslag der transmittere healing og vibration ind når du lytter.
Plejaderne siger om serien:

Vibrationen på jorden er øget voldsomt det sidste år, og det giver for nogle af jer udfordringer idet I, i jeres eget system, bliver klemt, bundet og aktiveret i gammel modstand mod forandring. Nogle af jer føler jer overvældede, andre reagerer med tendens til at trækker jer tilbage og blive aktiveret i gamle traumer i forhold til jeres sjælelige kontakt.Det er en udfordring at gå på jorden i denne tid, hvis man bliver fanget ind i disse gamle mønstre og det er det, denne serie vil støtte dig i at forandre.Vi vil i serien lægge en støtte ind således, du nemmere kan integrere den kærlighed og visdom og indsigt som ligger i alle de forandringer der sker i jeres kollektive bevidsthed.Og for at kunne det, for at kunne åbne op, er det en hjælp at dit personlige energisystem bliver justeret, bliver kalibreret, bliver opjusteret i en vibration, der ikke er alt for langt væk fra de indstrømmende energier - de indstrømmende bevidsthedslag. 

 

 

Se intro meditation her

Læs udskriften af medationen her

Udskrift af intro meditation formidles Metatron og Plejaderne.
Metatron:
Vi hilser gennem denne kanal, hvor du lytter og læser denne transmission idet tid og sted ikke eksisterer på vores planer og derfor vil vores støtte til dig lande i dig som du har brug for netop som du lytter til den.

Vi forbinder os til dit energisystem. DU har ved at tænde for denne transmission accepterer du og giver dit samtykke til at modtage støtte. Det er det aktive ja der gør at vi kan gå ind og forbinde dig med dig

Mange mennesker går rundt og har brug for støtte men pga. menneskets frie valg er der meget støtte der bliver intoneret til jer – der er meget støtte som er til rådighed som i ikke modtager, idet kontakten fra jer skal komme fra jer som menneske.

Det er en dyb lovmæssighed i universet og i menneskets verden at I, som individer har fuld selvbestemmelse over, hvad i ønsker at åbne til i disse lag, men når du hører denne transmission giver du dit ja bevidst og det gør, at vi kan forbinde os til flere lag af dit energisystem.

Vi kan forbinde os til flere lag af dit følelsesfelt og derved give dig den støtte, der dybest set er til rådighed for dig hele tiden, men som bliver aktiveret i det øjeblik du sætter dig og lytter til transmissionen.

Vi er, som en forberedelse til de næste bevidsthedslag fra Plejaderne, som træder ind i feltet

Vi forbereder dig blidt og nænsomt med vores Angeliske vibration.
Vi lægger støtte ind til din usikkerhed,
vi lægger støtte ind til din usikkerhed,
vi lægger støtte ind i de lag du bærer frustration og vi lægger støtte ind der hvor du bliver overstimuleret og overbebyrdet og af de forandringer der sker på jorden, netop nu.

Der er i disse tider meget højt vibrerende indstrømning i jordens energifelt, i jordens bevidsthedsfelt og det påvirker alle mennesker.

Påvirkningen lægger sig ind netop i det niveau du som menneske er i din bevidsthedsudvikling. Så for mennesker der har gået vejen, som har arbejdet med deres spiritualitet i mange år, lægger forandringen sig ind som nærmest kvantespring.

For andre der ikke har haft en åbning til deres sjælskvaliteter og deres spirituelle dimensioner, lægger åbningen sig ind som en måde, så de bliver stimuleret og forandret i deres følelsesfelt – i deres hjerter.

Formålet med den indstrømmende energi fra Galaktisk side er, at øge menneskehedens bevidsthed.

At bringe kærlighed og visdom og en større adgang til sandhed i en renere form ind på jeres klode. Disse transmissioner er et af bidragene til denne proces.

Der er i verden mange kanaler som formidler sådanne bidrag, idet vi som guider og guidefelt har mange repræsentanter på jorden, og får endnu flere. Du der lytter til denne transmission, vil kunne lade en skabelon, en frekvens klinge ind i dit system og derved forstærke din egen tilgang til dit eget guidede felt.

Dette kan du, fordi det er tiden netop nu at der for mange mennesker sker en åbning til disse dag, da der er brug for mange flere kanaler i verden, for at kunne bære, for at kunne formidle den forandring i den kollektive bevidsthed.

Mens vi bruger ord gennem denne kanal, formidler vi vibration som i dit energisystem, i din fysiske krop kan hjælpe dig til at læne dig ind i erkendelsen af sandheden i ordnerne.
’Vi formidler også en støtte til din modstand,
en støtte til din frustration over tingenes tilstand
og en støtte til de traumer mange har i forbindelse med at åbne sig, spirituelt åbne sig for højere frekvenslag, åbne sig for at leve i større overensstemmelse med højere kvaliteter af dig selv, af din sjæl, med dit bevidsthedsfelt.

Vi er Metatron og vi træder til side for at give plads til repræsentanter af denne kanals galaktiske oprindelse Plejaderne med det Galaktiske Råd.

Vi er repræsentanter fra det I oftest forbinder med et stjernesystem kaldet plejaderne men i den form vi er her netop nu er det som en bevidsthedsvibration som repræsenterer en meget udviklet tilgang til kærlighed, sandhed, visdom og samarbejde. Vi har med det galaktiske samfund været aktive i samarbejdet med menneskeheden i mange år og det fryder vores hjerte at se hvordan I har udviklet jer, hvordan jeres vibration er øget, har hævet sig således at vibrationen på jorden er meget høj.

Vi arbejder med at formidle støtte til at du kan tænde din egen gnist, din egen gnist som kan respondere, som kan øge vibrationerne i dit eget energisystem, således at du kan respondere mere hensigtsmæssigt på de indstrømmende energier i denne tid –
Flere af jer bliver klemt i denne proces, føler I jer sat tilbage og ud af spillet, uden indflydelse på processerne og i hvilken retning de går. Dette er et symptom på en overvældelse af dit system.

Vi er Plejaderne med støtte fra det Galaktiske råd og det interplanetariske samfund, som gennem denne kanal i dag, formidler indstrømmende vibration fra nogle af de indstrømmende bevidsthedslag, som strømmer ind til jeres klode i denne tid.

Vibrationen på jorden er øget voldsomt det sidste år, og det giver for nogle af jer udfordringer idet I, i jeres eget system, bliver klemt, bundet og aktiveret i gammel modstand mod forandring.

Nogle af jer føler jer overvældede, andre reagerer med tendens til at trækker jer tilbage og blive aktiveret i gamle traumer i forhold til jeres sjælelige kontakt.

Det er en udfordring at gå på jorden i denne tid, hvis man bliver fanget ind i disse gamle mønstre og det er det, denne serie vil støtte dig i at forandre.

Vi vil i serien lægge en støtte ind således, du nemmere kan integrere den kærlighed og visdom og indsigt som ligger i alle de forandringer der sker i jeres kollektive bevidsthed.

Og for at kunne det, for at kunne åbne op, er det en hjælp at dit personlige energisystem bliver justeret, bliver kalibreret, bliver opjusteret i en vibration der ikke er alt for langt væk fra de indstrømmende energier - de indstrømmende bevidsthedslag.
Og det er denne støtte, denne opgradering denne energetiske opgradering vi formidler, mens du sidder og lytter til disse ord.

Vi formidler ligeledes ord samtidig med vi formidler vibration til dit personlige energisystem.

Vi øger langsomt den indstrømmende vibration.
Vi prøver at vække dit energetiske system.
Vi prøver at tænde din gnist til øget vibration.
Når der er for stor ubalance, når der er forskydning i forskellige vibrationslag i dig, skaber det smerte og lidelse, frustration for andre, vrede for andre, for andre igen skaber det besværligheder med at læne sig ind på den vej som er din.

Grunden til disse besværligheder er ikke dig som menneskeperson, men derimod ubalancer i dit menneskelige system som er opstået af din gang på jorden. Noget må du arbejde med i dit menneskevæsen, i erkendelser og personlige og følelsesmæssige processer.

Men noget kan du få støtte til fra vores felt, og det er det energetiske niveau, din vibration.
I den takt du får øget din vibration, vil du kunne modtage og finde behag i – læne dig komfortabelt ind i de forandringer der sker i tiden, og så vil du have udfordringer – det vil alle – men når man går med andre er vejen lettere.
Når ens sjæl bliver hørt fra sjælsniveau, er vejen lettere.

Når man får mulighed for at mærke genklang i ens sjælsoprindelse, og bliver justeret i forhold til den, er vejen lettere.
Og det er denne støtte vi tilbyder dig netop nu i transmissionen, og det er denne støtte vi vil tilbyde de næste 4 episoder af serien, der vil udover vi, repræsentanter fra Plejaderne være andre repræsentanter fra Galaktiske bevidsthedslag, ligesom denne kanals guide Kryon vil være tilstede i arbejdet.

Vi håber at denne transmission har klinget ind som en støtte og som en genklang, for genklang og støtte er det vi ønsker at stå til rådighed for dig som menneske.
Tak for din deltagelse.