Individuel kanalisering og healing på lydfil

Jeg tilbyder 30 minutters individuel kanalisering.

Her får du en kanalisering, der er åbnet og formidlet direkte til dig - med information og healing til din proces og din vej.

En kanalisering er en formidling af energi og ord fra det felt jeg arbejder i. Ofte er det Metatron der kommer igennem, men jeg kan ikke vide det på forhånd, og du kan således ikke 'bestille' en kanalisering fra noget bestemt. Det bestemmes af noget, der er højere end din og min vilje, ønske og indsigt, og derfor får du også hjælp og information i kanaliseringen som du måske ikke helt havde forventet - det er jo godt, for det er ofte det der skal til, for at vi kan gå vores vej, komme igennem udfordrende perioder.

Du får lydfilen tilsendt på mail, og kan downloade og arbejde med den så ofte du vil.

En kanalisering er for dig der kan mærke at det trækker i dig - at du har lyst til det.

Du booker tid med onlinebooking her 

Når du vælger 'kanalisering og individuel healing' og trykker næste ser du, hvornår jeg kan lave din kanalisering. På det aftalte tidspunkt sætter jeg mig og formidler energi, ord og healing ind til dig, og sender derefter formidlingen som lydfil til dig, sammen med en faktura, som du bedes betale ved modtagelsen. Jeg har ofte ventetid og denne ventetid gælder også for kanaliseringer.

Pris kr. 1000.-

Du skal ikke gøre noget selv - jeg mærker og formidler fra andre lag af dit menneskevæsen, så måske mærker du  ikke noget på tidspunktet, men først når du lytter. Tidspunktet du bestiller, er så du ved, hvornår jeg har plads i kalenderen til at lave din formidling.

Du kan i 'bemærkninger' ved din booking skrive, hvad du gerne ønsker lys på og hjælp til.
Bemærk denne form for kanalisering er ikke en clairvoyance, hvor du får svar på spørgsmål du stiller - det er hjælp til selvhjælp, hjælp til at komme dybere ind i dig selv og indsigt i, hvad du skal arbejde med for at komme videre.