Jeg arbejder med healing af traumer knyttet til inkarnation, foster, fødsel og tidlig barndom,

gennem den åbning og udvidelse af min bevidsthed og dermed healings-kapacitet, jeg har gennemgået de seneste år. Min kontakt med og formidling af interplanetarisk healing, som jeg har formidlet i healings-sessioner,  formidles til klienten. Her arbejder jeg altid indefra og ud og altid gennem at vække en resonans - vække evnen til selvregulering og selvhealing indefra klienten.

Ønsker du at arbejde med tidlige traumer, vil en healings-session tage udgangspunkt i disse traumer, din opmærksomhed og kontakt med din historie, dine bevidste eller ubevidste oplevelser, og derigennem - og med hjælp fra en udveksling med det healingsfelt jeg formidler, kan du skabe balance og frisættelse, fysisk, følelsesmæssigt og sjæleligt.

Her trækker jeg også på min erfaring med kroppens reaktion på fysisk, sjælelig og energetisk pres og overbelastning og den måde kroppen og nervesystemet reagerer på sådanne tidlige traumer både som foster og i spædbarnstiden.

Traume-arbejde knyttet til den tidlige barndom ligger ofte meget dybt og er komplekst. Derfor foreslår jeg du bestiller to healings-sessioner med 1-2 uger imellem, hvis du ønsker hjælp til frisættelse. Du kan komme her i Slagelse eller vi kan arbejde i et online møde.
Lydfil af sessionen er altid inkluderet.

Se mere om hvordan jeg arbejder med healing og energi her