Fysisk healing

er individuelle sessioner med kanaliseret fysisk healing formidlet til dig, der har fysiske symptomer og diagnoser, der ikke kan lindres, behandles eller helbredes med konventionel, manuel eller anden alternativ medicin.

De seneste år har jeg via bevidsthedsfeltet Kryon fået åbnet en meget direkte forbindelse til et healingsfelt, der er en del af det interplanetariske samfund.

Dette felt har formidlet de metoder, jeg underviser i på kurserne og online-serien med Fysisk healing og jeg formidler denne healing i personlige sessioner, hvor vi kan arbejde med udgangspunkt i et fysisk symptom.

Healingen, der formidles i forløbet, er kanaliseret via Kryon og betegnes som Energi Medicin, og der kan bl.a. arbejdes med celler, virus, ubalancer i hjernen, i organer og i nervesystemet samt ‘fejl-koder’ og reaktioner i kroppen.

Metoderne jeg formidler i disse sessioner er blandt andet:

tidslinje healing – en metode hvor vi bruger tidslinje healing til at vække kroppens iboende erindring om balance og dermed potentialet for at blive rask.
Healing, hvor jeg formilder korrekte energetiske aftryk af de dele af din krop som er dårligt eller ikke fungerende (bl.a. organer eller nervetråde) – når et organ får en korrekt og ‘sund’ energetisk udstråling skabes der en ny dynamik mellem udstrålingen og det fysiske organ.
Et energetisk arbejde med at balancere den energetiske udstråling af celler og derigennem vække cellernes iboende selvhelbredende balance samt
arbejde med den mulige udløsende psykiske faktor for sygdommen.

Det er nærmest uendeligt, hvilke fysiske symptomer vi kan arbejde med i dette samarbejde. Vi kan arbejde med akutte diagnoser, eller med sygdomme der er helbredt gennem fysisk og kemisk behandling, men som stadig skaber ubalancer eller følelsesmæssig uro. Det er dit fokus og fysiske behov der bestemmer forløbet, men jeg har bl.a. arbejdet med astma og allergi, kronisk træthed, appetit-ubalancer, karmisk overleverede ubalancer, problematikker i forhold til fødsel og død, immunforsvar og celler.

Healingen er altid kanaliseret hvilket vil sige,, at idet du tiltræder arbejdet i en bevidst kontakt med mig, kan den frekvens, der formidles fra det interplanetariske healings-felt og Kryon,  begynde at arbejde med og i dig. Sessionerne vil derfor folde sig ud efter en overordnet plan for din fysiske balance – en plan, som formidles fra dette meget højfrekvente felt og som tilbydes, efterhånden som vi arbejder.

Sessionen optages så du kan arbejde med processerne efterfølgende i dit eget tempo.s i ugerne mellem vores møder,

Sessionerne er er udelukkende energetisk formidlet og vi mødes online i et zoom konference møde eller her i klinikken i Slagelse.. Se mere om zoom online møder her 

Læs mere om hvordan jeg arbejder med healing her.   Du bestiller tid her

Pris pr session 875.-

Er du stressramt og har alvorlige og langvarige symptomer, er det min erfaring at nervesystemet ofte er belastet af meget fysiske fejlstillinger og låsninger som konstant aktiverer alarm-systemet. Disse fejlstillinger kan være fra gamle slag eller hjernerystelser, som kroppen har lært at kompensere for, men som bliver aktiveret i stress-belastninger. Her er det mest optimalt at få rettet disse fysiske fejlstillinger med kranio-sakral terapi, således at det fysiske nervesystem ikke er direkte fysisk presset i hjernen,  før du starter dette energetiske healingsforløb.