Healing og fjernhealing

Jeg har sommerlukket og er tilbage den 25 august - du kan få information her på hjemmesiden om det meste og selvbetjene med onlinebooking!

God sommer.

 

Jeg tilbyder healing og fjernhealing i personlige sessioner, hvor jeg arbejder rent energetisk med kanaliseret healing.

Arbejdet tager altid udgangspunkt i, hvordan du har det netop nu, og jeg kan arbejde fysisk, følelsesmæssigt eller i andre energetiske lag.

Gennem mit mangeårige arbejde som fysisk behandler, er jeg trænet i at holde et stærkt healingsfelt.

Det er disse kompetencer der, kombineret med mit arbejde som kanal for bl.a. Kryon og Metatron, skaber en mulighed for at kroppen og sindet kan slippe gamle og uhensigtsmæssige blokeringer og og derigennem åbne for en større balance.

Jeg arbejder primært med kanaliseret healing gennem bevidst nærvær og bruger mit klarsyn og klarfølelse til at støtte den proces.

Mange spørger, om jeg kan hjælpe med bestemte symptomer og diagnoser, eller om jeg lige kan se ind i problematikken og sige på forhånd, om jeg kan hjælpe eller ej.

Det kan jeg desværre ikke -  både på grund af tid og ressourser men også da det grundlæggende ikke er sådan, jeg arbejder - at jeg giver svarene -  hverken i  fysisk eller energetisk behandling, men du er altid velkommen til at bestille en tid til en personlig session, så kan vi sammen arbejde på at få klarlagt dine behov.

Jeg arbejder altid med udgangspunkt i klienten - i en problematik eller et fysisk symptom du ønsker at arbejde med, og derfra breder healingen sig, således at det er din fysiske, energetiske eller sjælelige konstitution, der åbner for den healing og energetiske støtte der er brug for.  I en healings-session arbejder jeg altid kanaliseret og gennem et energetisk bevidst nærvær, og det er dette nærvær der åbner for din impuls til balance, fysisk, følelsesmæssigt og energetisk.

Det er ikke mig 'der bestemmer' , hvad der er brug for, eller hvad der vil være godt eller den rigtige teknik at bruge. Jeg arbejder derfor heller ikke med bestemte 'healings-energier' der har en specifikke og forudbestemte funktion. En session starter altid fra dig, og hvad du ønsker at arbejde med og det er derigennem selve den kanaliserede healing kan tilflyde dig.

Mine kompetencer bliver brugt til at understøtte og hjælpe kroppen og energisystemet til at få en anden og mere sand balance,  og det er i denne proces jeg bruger klarsyn og klarfølelse til at mærke og se disse mekanismer og forstærke dem.

Jeg har over de senere år gennem et personligt udviklingsarbejde med bevidsthederne Kryon og det interplanetariske samfund, udviklet en bevidst kontakt med et meget stærkt healingsfelt, som jeg formidler i healings-sessioner.

Det er nok særligt at jeg altid arbejder i udveksling og sammen med den impuls vi alle har til at være i balance og dermed selv-helbredende. En erfaring jeg har fra mange års arbejde som kranio-sakral terapeut, hvor jeg gang på gang har oplevet at møder vi kroppen og de signaler den giver, præcist som de er - uden at ville noget - uden at presse - uden at mene, hvad der er bedst for den, så er det netop der, den sande forandring kan skabes både  i kroppen og i sindet.

Dette betyder, at jeg heller ikke på forhånd ved hvilken frekvens eller formidling klienten har brug for -  det viser sig undervejs i sessionen gennem den respons der kommer fra klienten og den visdom og hjælp der er fra mit arbejdsfelt og guider. Vi kan i en session arbejde med vibrationer der arbejder med sjæls-indbårne traumer, karmisk overførte problematikker, fysisk healing og  følelser, der er bundet ind i nogle af disse lag og som regel arbejder vi med det hele, men det folder sig ud i lag - eller omgange - som gives fra klienten og det der er korrekt for ham/hende.  Og den frekvens jeg formidler bestemmes altid af dig som modtager, og hvordan dit energisystem, din krop, dine følelser ønsker at arbejde med og modtage den hjælp der tilbydes. Desuden er sessioner er altid forskellige som vi går frem i et healings eller udviklingsforløb.

Tidlige skader fra inkarnation/foster/fødsel som 'emne': Du kan have et emne - fokus for din session. Hvis du ønsker at arbejde med tidlige skader fra foster/fødsel og den første tid kan du have det som overskrift og healingen vil tage udgangspunkt i skader og pres der er opstået i denne periode. Jeg mærker overordnet ind i perioden og arbejder med traumer som de viser sig i dit energisystem og er klar til at blive forløst. Et bevidst arbejde med tidlige traumer er altid meget dybt, og jeg anbefaler derfor at du bestiller 2 healings-sessioner med 1-2 uger imellem hvis du på forhånd ved at du vil arbejde med dette.

Har du smerter i kroppen eller langvarige symptomer som stress,  er det helt generelt ofte fordi kroppen har flere skader og fejlstillinger i bevægeapparatet = knogler, led og muskler. Her er det ofte en  fordel at starte dit behandlingsforløb med 2 fysiske behandlinger her i Slagelse. Fysiske symptomer har altid også et fysisk udtryk, og det kan være svært at få bevægelse i  massive fysiske symptomer i bevægeapparatet gennem udelukkende energetisk arbejde som healing - til gengæld er der ofte meget fin respons når kroppen er 'kommet på plads' .

Omvendt kan jeg ofte arbejde i alle healings-lag, hvis der er brug for det i en fysisk behandling.

Nogle klienter finder en fysisk eller manuel behandler, hvor de bor og kombinerer fysisk behandling med fjernhealing med et godt resultat.

Læs mere om fysisk healing her

Er du i tvivl om det er noget for dig, eller om du mere har brug for fysisk behandling, kan jeg altid hjælpe dig til en afklaring i en session.

Fjernhealing er velegnet til dig der f.eks. ønsker indsigt og støtte til processer, hjælp til at se og forvandle dine mønstre, få balance i dine sjælsdimension eller ønsker yderligere støtte til fysisk healing. Jeg kan arbejde med fysiske problematikker som responderer på fysisk behandling, jeg kan arbejde med dit nervesystem og den ubalance gamle traumer og chock kan manifesterer.

Mit klarsyn og klarfølelse bruger jeg som mit arbejdsredskab til at formidle den korrekte healing. Jeg laver ikke traditionel spørgsmål/svar clairvoyance i en session, da jeg arbejder med at hjælpe dig og din krop til få kontakt til balance og erkendelser indefra  - dine egne sandheder, og du kan derfor ikke få svar på spørgsmål som hvornår du finder kærligheden, eller hvilket job der er bedst at søge for dig - her skal du opsøge en clairvoyant.

Få en personlig healing på følgende måde:

Fjernhealing er udelukkende energetisk arbejde og foregår online  i et zoom-webinar-møde eller på skype. Du får en lydfil efter sessionen og kan genhøre healingen.

Healings-session i Slagelse er ligeledes udelukkende energetisk arbejde, blot sidder vi overfor hinanden på hver vores stol, og ikke i et online-møde. Du får en lydfil efter sessionen og kan genhøre healingen.

Børn: Jeg giver også healing til børn -  Men her starter jeg oftest med en fysisk behandling for at få kroppen på plads og bruger fjernhealing som opfølgning, men jeg kan også starte med healing - det er helt individuelt.

Jeg laver healingen med dit barn på det aftalte tidspunkt uden at være online og du får en opsummering på mail med, hvad jeg har arbejdet med. Har dit barn ikke været hos mig før skal jeg have navn, adresse og gerne et billede sendt på mail inden sessionen.  Du bestiller tid med onlinebooking og vælger ydelsen 'fjernhealing'- skriv i kommentar feltet, hvem der skal have healing og hvorfor.

Du bestiller tid med onlinebooking her Jeg har ventetid for forløb og individuelle sessioner. På din email bekræftelse finder du også dit link til det zoom video møde, hvor vi mødes til din aftale.

Vil du komme i Slagelse og få healing vælger du ydelsen: Healing session i Slagelse

Vil du have en online session kan du vælge ydelsen: Fjernehealing online-møde ca 50 minutter

Prøv en af mine gratis online-healinger her