Energetiske traumer i den fysiske krop – Abstract fractal background for creative designenergetisk og fysisk traume-forløsning

Metoder til udvidelse af dine kompetencer, hvis du er healer/ fysisk behandler eller som egen-terapi for dig, der ønsker øget fysisk balance.

Vores energi-system giver kroppen liv – og der er et stort potentiale for den fysiske krop, at have en balanceret og dyb kontakt med vores energisystem  – og vores sjælsenergi.  Der er gennem livet flere muligheder for at denne balance rykkes, gennem fysiske, følelsesmæssige eller åndelige traumer og det har for mange en fysisk konsekvens – Fysiske skader kan bindes med en ubalance i energisystemet,  i sjælskontakten  eller andet og det giver det ofte forværring i skaden eller flere andre kompenserende fysiske problemer.

Du vil på dette kursus bl.a. arbejde med:

at mærke og genkende energetiske traumer i kroppen – både i knogler/led og i muskler/bindevæv

at arbejde med fysiske symptomer på energetiske traumer

at tilbyde mulighed for energetisk balancering af sjælsenergien og dens samarbejde med kroppen

Begrænset deltager antal.
Kursus-bevis med timetal udstedes.

For deltagelse i dette kursus energetiske traumer skal du dog have deltaget i et af de første kurser – med mindre du har andre kompetancer. Kontakt mig for info.

Du får mest ud af dette kursus hvis du har deltaget i et af de første kurser,  eller hvis du har erfaring med fysisk eller energetisk behandling.

På Sjælland 17-18 marts  2017

Ringsted, fredag den 17 marts 10-17 og lørdag den 18 marts 9-16
Pris: kr. 2150,- INCL. FROKOST begge dage og kaffe/te/isvand
Sted.   Danhostel, Sct. Bendtsgade 18, 4100  Ringsted   http://www.danhostelringsted.dk/  1 km til banegården og mulighed for overnatning

TILMELDING MED ONLINEBOOKING HER

SE MERE OM KURSUS-SERIEN HER

SE BEGIVENHEDEN PÅ FACEBOOK HER