Abstract fractal background for creative designDen energetiske krop –
en behandler og behandlings-serie
tre  to-dages kurser til dig, der er

healer eller fysisk behandler og ønsker at udvide din måde at arbejde i kroppen på

og/eller

ønsker at arbejde med din egen krop, hvor du får mulighed for at mærke din fysiske krop på en ny måde, få en større forståelse for det din krop gemmer og hvorfor den reagerer som den gør-  du behøver således ikke at være behandler for at deltage.

KURSUS 1:
Knogler, led og energetisk behandling i kroppen –  metoder til udvidelse af dine kompetencer, hvis du er healer/ fysisk behandler eller som egen-terapi for dig der ønsker fysisk balance -3-4 februar Ringsted  – se HER 

KURSUS 2:
Muskler og bindevæv – og deres mulige reaktioner til vores organer og den energetiske balance i  kroppen –     24-25 februar  Ringsted – se HER

KURSUS 3:
Energetiske Traumer i den fysiske krop – energetisk og fysisk traume-forløsning -17-18 marts  Ringsted – se HER

Kurserne kan tages i rækkefølge eller du kan vælge at deltage i et enkelt kursus – Kurser hænger sammen således at de kompetancer du får på kursus 1, udvides på kursus 2 osv.

For deltagelse i kursus 3, energetiske traumer skal du dog have deltaget i et af de første kurser – med mindre du har andre kompetancer. Kontakt mig for info.

Serien afholdes i Århus i  september-november  2016 og i Ringsted februar – marts 2017 – se kursuskalenderen HER

En af kursisterne siger: Merethe er en af de absolut dygtigste behandlere, jeg kender. Jeg kan klart anbefale Merethes kurser, hvis du er interesseret i energetisk behandling. Det er som regel en anelse syret – og meget effektivt! 🙂

For at kunne arbejde med energi når man behandler fysisk, er det nødvendigt SELV at have en forståelse for, en kontakt med sin egen krop og bevidsthed om de mekanismer der er på spil, når kroppen gør ondt, ikke reagerer på behandling – eller bliver ved med at lave nye ubalancer og symptomer.

Fysiske symptomer der gentages, kan være bundet op på følelser, tanker, kemiske eller energetiske ubalancer og meget andet. Symptomet kan også komme fra en skævhed eller blokering et helt andet sted i kroppen – en mekanisme der kun bliver opdaget hvis man ser på hele kroppen og ikke kun der hvor symptomet er.  Det er ofte disse ubalancer der gør, at det fysiske symptom ikke forandrer sig – det går simpelthen ikke væk – eller måske går væk og kommer tilbage et andet sted i kroppen eller som et andet symptom.

Disse sammenhænge er ofte meget komplekse og nogle gange kan en fysisk behandling løse problemet, nogle gange kan energetisk behandling/healing hjælpe, men kombinerer man de to behandlings-tilgange, får kroppen mulighed for at rette sig og slippe fysiske ubalancer i mange flere lag end det fysiske, og det gør helbredelse mulig på en helt anden måde.

Denne Kursus-serie vil lære dig, som er behandler eller healer at arbejde energetisk og dybt fysisk på en gang – mange behandlere er uddannede til at arbejde enten meget fysisk med kropsbehandling eller energetisk med healing –  vi vil her træne i at bruge dine kompetencer til at kunne gøre begge dele på en gang.

Den faglige baggrund er min uddannelse som kranio-sakral terapeut, Upledgers metode som er fundamentet for min behandler-praksis som jeg har haft siden 1997. Jeg har i mange år vist at jeg gjorde ’mere’ og ’noget andet’ end kranio-sakral terapi, men det er først de senere år jeg er kommet så langt i min egen udvikling, blandt andet gennem møderne med Jonette Crowley og Soul body fusion, Christine Day og senest mit samarbejde med Karina Bundgaard på vores fælles terapi-kurser,  jeg har kunne mærke og forstå noget af det arbejde jeg laver i de energetiske lag,  samtidig med jeg behandler fysisk.

Kurserne er således både ’mine’, men også det spirituelle felt af galaktisk bevidsthed, som mit arbejde er uløseligt forbundet til. Dette bevidsthedsfelt rummer uendelig meget potentiale for balance, visdom og næstekærlighed og vil på kurserne støtte alle der deltager, i at kunne arbejde energetisk i den fysiske krop.

Undervisningen er således en indføring i metoder til at mærke og arbejde med den fysiske krop OG en individuel støtte til dig som deltager, at du kan åbne dig så meget, at du kan møde og være tilstede med klienten i flere lag på en gang.

Er man som terapeut i stand til at møde et andet menneske fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og sjæleligt på samme tid, kan denne tilstand åbnes hos klienten, som vil få mulighed for en dybere forbindelse med sig selv – og mulighed for at balancere og heale i flere lag.

Det er denne del af undervisningen der formidles fra de galaktiske bevidsthedslag – gennem kanaliserede transmissioner på de to dage, og gennem det lærings-felt der formidles og holdes som energetisk støtte til dig der deltager.

Så metoden er at støtte klienten til selvhealing – at støtte kroppen til netop den balance der er kroppens egen – og idet man gør det som terapeut, åbner man mulighed for at heale sig selv – og derfor er kurset også åbent for dig der ikke er udøvende terapeut, da der er en høj grad af egen-terapi og selvhealing i at arbejde på denne måde med andre.

Undervisningen er guidede meditationer, demonstration og udveksling af metoder / behandling deltagerne imellem. Du bruger her dig selv og din egen krop og får på denne måde en ’følt’ erfaring for, hvordan det mærkes og hvordan du selv reagerer – en nødvendig kompetence, hvis du ønsker at arbejde dybt med andre

Tilmelding med onlinebooking HER

kursus pris i Ringsted er 2150 da frokost er inkluderet begge dage.

Depositum kr. 500.- indbetales ved tilmelding til Danske Bank 4406-2834758 eller mobilepay 4252 1282 med angivelse af navn og kursus/dato – din plads er sikret når jeg har modtaget dit depositum.

Restbetaling senest 4 hverdage før kursus start

Venligst husk at skrive dit navn og kursus på din indbetaling,  så jeg kan få registreret din betaling.

Begrænset deltager antal.
Kursus-bevis med timetal udstedes.

 

 

SE BEGIVENHEDERNE PÅ FACEBOOK HER