Corona forholdsregler: 

Opdatering: Jeg er tvangslukket for fysisk behandling foreløbig frem til den 7 februar.

Jeg skal, som andre behandlere, der ikke er en officiel del af sundhedssystemet, holde lukket indtil videre. Jeg følger de instruktioner, der meldes ud om massører, frisører m.m.

Jeg har åbent for online healing sessioner  men klinikken er altså lukket for fysisk fremmøde og fysisk behandling.

Jeg glæder mig til at kunne byde dig tilbage i klinikken igen!

Inden jul, hvor jeg måtte behandle gjorde jeg sådan:

Med et højt hygiejne niveau,  tilbyder jeg også fysiske behandlinger.

Efter hver klient spritter jeg spritter alle håndtag og overflader af der er blevet berørt, og har selvfølgelig selv god håndhygiejne.

Jeg lufter ud og bruger (som altid) rene lagener til hver klient.

Jeg sørger for god tid mellem behandlingerne, så vent venligst med at gå ind til 5 minutter før din tid, møder du ikke andre kunder, og jeg har klaret rengøring og udluftning.

Du bedes vaske hænder eller spritte af før og efter behandling.

Du bedes komme alene til din egen behandling. Skal dit barn behandles, så kom kun en voksen med barnet, og medbring selv bøger til højtlæsning, legetøj og andet.

Lad evt. chauffører vente i bilen.

Mundbind

Ønsker du at have mundbind på under behandlingen, så medbring det selv. Da der ikke er offentlig adgang til klinikken, og jeg ikke er en del af sundhedssystemet, er der ingen krav om mundbind, når du kommer.

Jeg bruger visir, når jeg behandler.

Få hjælp til den angst og utryghed corona-situationen skaber i mange af os – se den seneste video med healing og indsigt her

Kurser

Der er lidt færre pladser på kurserne i år end sædvanlig, da jeg selvfølgelig skal overholde plads og afstandskrav på de fysiske kurser i Slagelse og Aarhus.

Afstandskrav som, sammen med masser af håndvask, sprit og udluftning  gør, at vi passer på hinanden, mens vi er på kursus.

Er du i risikogruppe, kan du jo deltage hjemme fra sofaen, med online transmission fra dagene i Slagelse.