Corona forholdsregler: 

Jeg følger anvisningerne fra sundhedsmyndighederne, så derfor skal voksne  have coronapas for at komme i klinikken.

Børn under 15 år, som skal til behandling, er undtaget men gælder for dig som forælder, der kommer med dit barn.

Jeg spritter alle håndtag og overflader af der er blevet berørt af inden og efter du kommer, og har selvfølgelig selv god håndhygiejne.

Jeg lufter ud og bruger (som altid) rene lagener til hver klient.

Jeg sørger for god tid mellem behandlingerne, så vent venligst med at gå ind til 5 minutter før din tid, møder du ikke andre kunder, og jeg har klaret rengøring og udluftning.

Du bedes vaske hænder eller spritte af før og efter behandling.

Du bedes komme alene til din egen behandling. Skal dit barn behandles, så kom kun en voksen med barnet, og medbring selv bøger til højtlæsning, legetøj og andet.

Lad evt. chauffører vente i bilen.

Test og coronapas – her er undtagelserne:

Kravet om coronapas gælder ikke for følgende:

  • Børn under 15 år
  • Personer, der kan fremvise dokumentation udstedt og underskrevet af et kommunalt borgerservicecenter for at være undtaget fra at få foretaget en covid-19-test. Navnet på certifikatet skal svare til navnet på personens medbragte pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt identitetskort. Dokumentationen er gyldig i 3 måneder fra udstedelsen.

Se mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside her

Kurser

Der er lidt færre pladser på kurserne i år end sædvanlig, da jeg selvfølgelig skal overholde plads og afstandskrav på de fysiske kurser i Slagelse og Aarhus.

Afstandskrav som, sammen med masser af håndvask, sprit og udluftning  gør, at vi passer på hinanden, mens vi er på kursus.

Er du i risikogruppe, kan du jo deltage hjemme fra sofaen, med online transmission fra dagene i Slagelse.