Ashtar inviterer dig denne dag til dybere udveksling og samarbejde

Århus, Lysets Hus, lørdag den 22 september 10-16.30

Slagelse, lørdag den 6 oktober 10-16.30

Formidlingen bliver kanaliseret og vil være i mange forskellige niveauer:

Ord som du kan bruge til at udvide din kontakt og udveksling med Ashtar,
energi som i en udveksling kan opdatere og udvikle din energetiske kontakt og udveksling,
bevidsthedsudveksling, der kan forberede dig på at tage din plads i det universelle samarbejde.

På dagen vil vi få kontakt og udveksling med den indflydelse Ashtar og Ashtar kommandoen har på balance i den universelle sammenhængskraft.

Vi vil arbejde i dimensionslag til og med Det galaktiske Råd.

Se mere om Ashtars formidlinger i løbet af sommeren og lyt til podcasten her

Formidlingen vil være gennem energi transmissioner til gruppen og du der deltager, men vi vil også modtage nye energetiske metoder, der kan fremme renheden i kontakten mellem en mindre gruppe mennesker og Ashtar's gruppe. Vi vil  således arbejde med nye  særlige måder til at forbinde os med andre mennesker, og gennem et gruppesamarbejde arbejde med den universelle sammenhængskraft og Ashtar's gruppe.

Derigennem får du også individuelt mulighed for at træde ind i et mere  tydeligt samarbejde og en udveksling, som er mere tilgængelig og forståelig for dig som menneske!

Ashtar siger:

Vi, Ashtar tiltræder denne udveksling med du menneske, idet du tiltræder denne dag.

Din tiltræden er således et ja på mange niveauer - få af dem er bevidste, flere er ubevidste og mange er sjæls-indbårne.

Det er på de sjæls-indbårne niveauer arbejdet vil starte og folde sig ud. Dette sikrer at vores udveksling er så ren og så højt vibrerede som muligt, men det kan også bevirke, at du ikke vil kunne forstå arbejdet gennem din personlighed, gennem din sædvanlige begrebsverden men gennem dit hjerte.

Dette er valgt således, idet en del af dette interplanetariske arbejde er bundet ind i mange dogmer, utallige forestillinger, angstprojektioner og andre dramatiske tilgange til ikke jordiske eksistenser.

Det er vigtigt for os, at dette samarbejde der ankres på jorden ikke forbindes via disse gamle dogmer, men gennem en ganske renere og højere frekvens. For at kunne bevare denne renhed holdes udvekslingen på disse sjæls niveauer og tager ikke udgangspunkt i, hvad du som personlighed kan opnå ved at deltage.

Til gengæld vil vi stå ved din side og støtte dig i denne proces, som vil være meningsfuld for dig, der har aftaler med os, bevidst eller ubevidste.

Jeg har lavet en podcast (lydfil) med information og transmission fra Ashtar, som kan give dig en fornemmelse af formidlingen. Pris. kr. 100.- i webshoppen her 

Om metoden: 

Dagens indhold er kanaliseret og formidlet direkte fra den energetiske bevidsthed der kalder sig Ashtar.

Der er her på jorden flere beskrivelser og forklaring på hvem og hvad Ashtar og Ashtar kommandoen er.
Jeg forsøger ikke at sætte Ashtars formidling ind i en ramme jeg har lært/læst om idet jeg oplever, at formidlingen er meget anderledes / større / uforståeligt end de forklaringer, jeg kan finde på internettet.

Jeg har selv tydelige oplevelser af at niveauer af min bevidsthed indtager en plads i Ashtar kommandoen, og at det er via denne 'plads' jeg har kompetencerne til at formidle Ashtars ord, bevidsthed og frekvens.

Jeg vil glæde mig til at møde dig, der føler dig kaldet og dele denne formidling med dig.

Praktiske oplysninger:

Dagen afholdes nedenstående lørdage i Århus og Slagelse.

Søndage efter afholdes en kanaliseret dag med Kryon - se her.  Sammen skaber disse to dage en unik opkobling på universets udveksling med dig som menneske, men du tilmelder dig dagene enkeltvis og kan således deltage i hele weekenden eller en enkelt dag.

Århus, lørdag den 22 september 10-16.30

Sted: Lysets hus, Posthussmøgen 11c, 8000 Århus C Vi skal være i den lille sal på 1. sal

Slagelse, lørdag den 6 oktober 10-16.30

Sted:  Merethe Bonnesen behandling og kurser, Valmuevej 24, 4200  Slagelse

Pris: kr. 1000.- incl. lydfil af dagen. Betaling senest tirsdag før kurset.

Tilmelding med onlinebooking her eller på mail merethebonnesen@email.dk

På din kvitteringmail modtager du flere praktiske informationer.