Åbent hus i portalen blev afholdt lørdag den 8 dec 2018. Få information om skiftet til nytår og træd ind i portal energien - se transmissionen her

Klokken 10.30  vil der være en energetisk formidling og transmission fra Plejaderne, som vil være en optakt til det store energetiske skift der formidles til vores jord og kollektive bevidsthed nytårsaften.

Derudover kan du meditere og være i haven og det energetiske felt en Galaktisk kommunikationsportal formidler.

Du kan komme her i Slagelse eller deltage online - der bliver live stream med billede og lyd fra portalfeltet. Deltagelse er gratis.

Lørdag den 8 december 2018 kl. 10 - 12 på Valmuevej 24, Slagelse

Kom her eller log på inden kl. 10.30, hvis du vil deltage i meditationen.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding hvis du kommer i Slagelse. Tilmeld dig på  onlinebooking her , eller send en mail til merethe@merethebonnesen.dk

Kommer du her i Slagelse, byder jeg på kaffe - te og lidt brød og frugt til en 20.-
Kaffen serveres i stuen, meditation og transmission er i havestuen eller i haven, alt efter hvordan vejret er, så tag varmt tøj på.

Onlinedeltagelse: Med zoom webinar.

 

 

Måske du har erfaret at nogle steder er 'kraft-steder' og det er nemt at meditere der.

Portalen er etableret af Bevidsthedsfeltet fra Plejaderne, og rummer indstrømning fra Sirius, Arcturus og Andromeda og formidler en højfrekvent energetisk indstrømning - formidlet også igennem de krystaller der arbejder i portalen.

Når du er tilstede fysisk i portalen, får du mulighed for at forbinde dig til disse bevidsthedsvibrationer, og der vil denne dag være et energetisk felt der vil støtte dig i at få en dybere forbindelse med din oprindelse, med andre dimensionslag af dig.

Den fælles transmission er klokken 10.30 og varer ca. 45 minutter. Der er lyd og billede fra denne formidling. Der vil være billede fra kl 10-12 og afhængig af vejr også lyd fra haven.

Du kan se en lille introduktions til portal-arbejdet

Videoen er optaget som optakt til en af mine online meditations-serier.

Alle de kanaliserede meditations-serier jeg afholder, tager udgangspunkt i denne kommunikations-portal og det bevidsthedsarbejde der formidles igennem den.

Du kan denne dag også se krystallerne i udveksling med portalen.