Nyhedsbrev februar

Så er jeg i gang igen med forårets kurser.

og forårets webinar serie er også klar – som sædvanlig med en gratis intro episode, hvor du kan være med live eller lytte til transmissionen efterfølgende.

Alt er i forandring. Ser og mærker du dig selv som ‘mere end blot et fysisk menneske’ , mærker du måske også udfordringer i dine indre processer, i din krop og måske også i livet, som kan slå krumspring og servere udfordringer for dig du ikke liiige havde regnet med?

Mit krumspring er en kæmpe vandskade – sådan en med brud på et vandrør godt gemt under klinker,  hvor gulvene i  halvdelen af huset nu er blevet brudt op og alle rør til varme, vand og kabler til strøm er fjernet. Nu er det  hele så i gang med at tørre og derefter jeg får helt nye rør, nye elkabler  og derefter nye gulve.
Den hurtige forklaring, den man nærmest kan slå op i enhver bog om indre symboler, er, at vand har noget med følelser at gøre.  Det er den nemme forklaring!
Jeg ser, at det som kan opfattes som et ‘uheld’, måske snarere er en mulighed for at opdatere min bolig til Merethe anno 2019, for den ombygning, mit hus får i disse måneder, er en jeg selv har fået de seneste år – nedbrydning – nyetablering af nye forbindelser og åbninger og en opgradering af mit energisystem.

Men med forårets webinar serie i mente,  må jeg sige, at det er min forklaring lige nu – for serien vil nemlig udfordre vores – og mine – overbevisninger og tros-systemer, så måske har jeg en bedre forklaring til juni når serien er slut?

Serien vil arbejde med og udfordre de måder, vi forstår og ser verden på. Måder, som måske har været gode indtil nu, men som vi måske skal slække lidt på, for at kunne åbne for helt nye forståelser og indsigter?
For de fleste af os er jo ofte ret komfortable med rutinerne og trygheden i, at vi ved, hvordan verden er skruet sammnen.

Så vil du være med på en ny rejse ? både i dit indre, i dine overbevisninger og definitioner ? Så vær med i den gratis intro der er til serien torsdag den 7 februar 19.30 på zoom webinar.

Tilmeld dig intro meditationen her og du få en påmindelse dagen før her 

Læs mere om selve serien her

Den første workshop er ‘Generations-healing’ i Århus den 16-17 marts. Der er allerede godt fyldt op, så overvejer du at du ‘skal med’ så  læs mere om denne weekend her

Kurset kommer også i Slagelse den 5-6 maj. Forhåbentlig har jeg har gulv OG badeværelser til den tid!

Jeg håber, vi ses til intro meditationen eller ved din skærm til en af mine andre transmissioner.

God weekend og kærlig hilsen

Merethe

P.S. Det personlige uddannelsesforløb går i luften i dag fredag, og foran venter der deltagerne en rejse både for både deres menneske og sjæl. Overvejer du om det er noget for dig, kan du blive skrevet op som ‘interesseret’ til det næste forløb til efteråret. Se mere om forløbet her.

Check kursus kalenderen med datoer i Århus og Slagelse  Måske de nye supervisons-og healingsgrupper er noget for dig?

Kalender

NU: Flere gratis meditationer og healinger se her

1 februar:  Personligt uddannelsesforløb starter igen (udsolgt)

7 februar:  Gratis intro til forårets webinar serie:
Du og din balance i livet

15 februar Århus:  Supervisions og healingsgruppe (udsolgt)
16-17 marts Århus:  Workshop med generations healing (få pladser)

29 marts Slagelse:  Supervisions og healingsgruppe

12 april Århus:  Supervisions og healingsgruppe (få pladser)

5-6 maj Slagelse og online:  Workshop med generations healing

24 maj Slagelse:  Supervisions og healingsgruppe 

Køb af webinar-serier og fysisk healing er i webshoppen her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking på

 http://www.merethebonnesen.dk/online-booking/

Er du ikke gode venner med online-booking så send en mail til merethe@merethebonnesen.dk med kursus/dato, din adresse og mobil så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER