Nyhedsbrev september

Ham her er en Alpha ulv, jeg mødte i Minnesota i sommer … under kontrolerede former bag en glasvæg!

men ellers foldede mine oplevelser sig ud i min indre verden og bevidsthed og det var slet ikke kontrolleret – snarere tværtigmod og jeg kom i den grad på min egen indre bevidsthedsrejse, som jeg har skrevet en blog om –  læs den her – og to shamanistiske podcasts fra Minnesota du kan høre her.

Resultatet er kort fortalt, at jeg har fået nye ‘venner’, – den ‘usynlige’/energetiske slags selvfølgelig –  som jeg tager med, når jeg skal holde kurser i Århus og i Slagelse i efteråret. De indgår i det bevidstheds-arbejde, der folder sig ud i perfekt samklang med det jeg kanaliserer, når jeg underviser og denne forbindelse med naturen og det vilkår vi deler, når vi er mennesker gør, at vi i vores sind kan række længere ud og erkende de mange flere eksistenser og dimensioner vi er!  For vi ER jo spirituelle væsener som p.t. bor i denne menneskekrop, og jo mere vi favner det som en erkendelse, jo rigere og mere balanceret kan vi leve som menneske.

I efterårets webinar-serie ‘Indre balance – balance i livet’ vil vi hver 2. torsdag mødes og arbejde med din indre balance, med at åbne og erkende, med at heale gamle sår og traumer der stadig påvirker dig, med at erkende at du allerede HAR  balance i din bevidsthed – og derigennem kan du også få balance i dit fysiske liv.
Du kan deltage live hver 2. torsdag eller høre meditationerne efterfølgende –  så ofte du har lyst og brug for.
Se mere om selve serien her.
Som sædvanlig er der en gratis intro meditation – du kan deltage i live webinaret torsdag den 13 september 19.30, eller se videoen efterfølgende på hjemmesiden – alle er velkomne.

Tilmeld dig den gratis intro meditation 13 september her

Kurserne i efteråret er med Ashtar og Kryon og det overordnede emne for disse kurser er din egen åbning til dit multidimensionelle selv – til de lag af din bevidsthed, som er klar til at blive bevidstgjort og bogstavelig talt udvide din horisont for, hvor meget og hvem du er.

Ashtar vil formidle gennem energi transmissioner til gruppen og du der deltager, men vi vil også modtage nye energetiske metoder, der kan fremme renheden i kontakten mellem en mindre gruppe mennesker og Ashtar’s gruppe.

Kryon vil hjælpe dig til at forbinde og bruge dit menneskevæsen mere bevidst, mere rent og i højere bevidsthedslag i en udveksling med universet og det eventuelle kald du har til at manifestere universets puls i et fysisk menneskeliv.

Ashtar og Kryon formidler fra hver sin rolle til universets balance, og måske ved du, at du bidrager til denne balance, måske du er ubevidst om det, men har du et træk til at deltage, kan du være sikker på at ‘der er noget til dig’ på disse kursusdage.

Du kan deltage en enkelt dag eller begge – de går op i en højere enhed og proces for dig, der er med begge dage.
Jeg er i Århus den 22-23 september og i Slagelse den 6-7 oktober.
Få et overblik over kalenderen her eller klik på de enkelte kurser længere nede i mailen.

Til slut vil jeg gerne takke for de mange tilbagemeldinger jeg får fra dig, der har gavn af mine meditationer og transmissioner. Det glæder mig hver gang, jeg hører de gavner.

På gensyn til webinar, på en kursus dag, transmission eller næste nyhedsbrev!

Kærlig hilsen
Merethe

Kalender

Nu – gratis glæder:

Nye podcasts  fra USA klik her

Ny blog om min personlige bevidsthedsrejse klik her

Tilmeld dig intro meditation webinar-serien
‘Indre balance – balance i livet’ klik her

1 September: Personligt uddannelsesforløb  – Udsolgt

13 September:  Gratis intro webinar til efterårets serie: Indre balance – balance i livet 

27 September:  Start på efterårets serie: Indre balance – balance i livet 
køb den her – kr. 600.- for 8 gange

22 september Århus: Ashtar – formidling og kontakt med Ashtar.
23 september Århus: Kryon – formidling og kontakt med Kryon

6 oktober Slagelse: Ashtar – formidling og kontakt med Ashtar
7 oktober Slagelse: Kryon – formidling og kontakt med Kryon

17-18 november Århus: Bevidsthedsrejse i dimensionerne – se her

Køb af webinar-serier og fysisk healing er i webshoppen her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking på

 http://www.merethebonnesen.dk/online-booking/

Er du ikke gode venner med online-booking så send en mail til merethe@merethebonnesen.dk med kursus/dato, din adresse og mobil så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER