Nyhedsbrev juni

 

 

Der kommer mange kirsebær i år, men det bliver familien der får lov til at plyndre træet – hvis ellers solsortene levner nogle…

for jeg er i USA det meste af juli for at deltage i et større galaktisk portal og udvekslingsarbejde med det galaktiske samfund. Mit bidrag er blandt andet den meget direkte udveksling jeg har med Ashta, som jeg kanaliserer på samme måde jeg har formidlet visdom fra Metatron og Kryon de seneste år.

I den forbindelse inviterer Ashtar dig til at tiltræde en udveksling med dette verdensomspændende energetiske bevidsthedsarbejde i tre kanaliseringer,  hvor du kan få en individuel kontakt og udveksling med de åbninger, der formidles til vores kollektive bevidsthed.

Indrømmet, det kan være svært at forholde sig til denne ‘opsætning’ og derfor har jeg lavet podcast , hvor du bliver introduceret til arbejdet og får mulighed for at mærke om det er noget for dig at tiltræde dette arbejde.
Lyt til podcasten her  – læs mere om formidlingen her

Uddannelsesforløb med Metatron
Der er nu kun få pladser tilbage til efterårets uddannelsesforløb der starter til september. Metatrons introduktion til forløbet kan du høre her
Forløbet er 4 måneder med personlige sessioner, kurser og særlige gruppe transmissioner hver måned og er det noget for dig så tilmeld dig på hjemmesiden eller på mail til mig.

Og så har jeg jo forberedt mig – og min virksomhed – til GDPR og det gav stof til eftertanke – både med hensyn til,  hvad jeg gør med de oplysninger klienter og kursusdeltagere giver mig, men også hvad jeg selv har liggende ‘rundt omkring’ . Det bragte mig videre til overvejelser om den ‘usynlig data udveksling’  – den energetiske – vi har med hinanden, og især når man som jeg arbejder bevidst med energi.
Det har jeg skrevet en blog om som du kan læse her

Efterårsprogrammet er nu helt klart – også efterårets webinar-serie, og med kurser i Slagelse og Århus og i rigtig godt selskab med Ashtar og Kryon.
Du kan også se hele kalenderen på hjemmesiden her

Jeg ønsker dig en dejligt sommer, med masser af sol, jordbær, kirsebær og alt det du bedst kan li’

Kærlig hilsen

Merethe.

P.S. Se hvordan jeg overholder GPDR her

Kalender

Nu – gratis glæder:

Ny podcast med Ashtar klik her

Ny blog om GDPR og ENERGI klik her

Intro transmission til efterårets personligt uddannelsesforløb klik her

Meditationer og healinger på min gratis side klik her

1 juli – 10 september: 3 transmissioner fra Ashtar på lydfil

1 September: Personligt uddannelsesforløb  – Få pladser tilbage

13 September:  Gratis intro webinar til efterårets serie: Indre balance – balance i livet 

27 September:  Start på efterårets serie: Indre balance – balance i livet 

22 september Århus: Ashtar – formidling og kontakt med Ashtar.
23 september Århus: Kryon – formidling og kontakt med Kryon

6 oktober Slagelse: Ashtar – formidling og kontakt med Ashtar
7 oktober Slagelse: Kryon – formidling og kontakt med Kryon

17-18 november Århus: Bevidsthedsrejse i dimensionerne – se her

Køb af webinar-serier og fysisk healing er i webshoppen her

Tilmelding til kurser er med onlinebooking på

 http://www.merethebonnesen.dk/online-booking/

Er du ikke gode venner med online-booking så send en mail til merethe@merethebonnesen.dk med kursus/dato, din adresse og mobil så melder jeg dig til.

Facebook gruppen Meditation med Merethe Bonnesen  HER
Merethe Bonnesen behandling og kurser klik  HER